Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

divendres, 9 de setembre del 2011

Properes 6 presentacions dels llibres de Voliana Edicions

Les 6 presentacions per als propers 50 dies dels llibres de Voliana Edicions seran:

11 de setembre a la Mostra d'Entitats, Carpa 2, Arc del Triomf, a les 16h: "Independència o mort... de la llengua catalana", parlarà l'autor.

22 de setembre: a la llibreria 22 de Girona. Presentació de "Des del rovellet de l'ou d'Elx". Parlaran: Montserat Pumarola, Joan Lluís-Lluís, Núria Martí i J.Solé i Camardons, a les 7 del vespre.

26 de setembre: Al local de Barcelona de l'Associació de Practicants de la Psicoestètica. Presentacíó de "Poliglotisme passiu i altres escrits". Presentarà Nati Espinalt. Parlarà l'editor.

3 d'octubre: Al Saló de Pedra d'Argentona. Presentació d'"Independència o mort... de la llengua". Parlaran: Xavier Peguera, Patrícia Gabancho i l'autor. A les 7.30.

18 d'octubre: Sala Pi i Sunyer de l'Institut d'Estudis Catalans. Presentació de "Des del rovellet de l'ou d'Elx", parlaran Joan-Carles Martí, els membres de l'IEC Vicent Pitarch i Isidor Marí, i l'editor J.Solé i Camardons. A les 18.30h. Barcelona

29 d'octubre: Centre Cívic La Farinera. Presentació de "Poliglotisme passiu i altres escrits" de Delfí Dalmau, dins els actes del 35è Kataluna Kongreso de Esperanto, Parlarà un membre de KEA i l'editor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada