Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dilluns, 27 de febrer del 2012

24 de febrer: dues presentacions de Voliana a la mateixa hora

Divendres 24 de febrer es van realitzar dues presentacions de llibres de Voliana Edicions a la mateixa hora: a Arenys de Munt es va presentar "Independència o mort... de la llengua" i a Tavernes es va presentar "Genocidi (in)visible" de Sico Fons. Reproduim aquí la crònica i la fotografia que ens ha enviat l'autor de l'acte al País Valencià.

Presentació de "Genocidi (in)visible" a Tavernes de la Valldigna

  Divendres, 24 de febrer, es va presentar per primera vegada el recull d'articles de Sico Fons "Genocidi (in)visible" (Voliana Edicions) a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.
 L'acte fou presentat pel professor logopeda i també articulista Jaume Talens; el qual volgué remarcar el caràcter crític, combatiu i irònic de la majoria dels escrits d'aquest escriptor valler que també hi era present.

 Segons Talens, en la nostra societat –en qualsevol societat– sempre fan falta veus punyents que parlen d'allò que tothom sap i que quasi ningú diu publicament. Com ara el setge constant a la cultura valenciana i la llengua pròpia que no és cap altra que la catalana. Això o la denúncia sense complexes d'un Govern valencià que sembla haver-se convertit en el principi enemic d'un País Valencià –que si més no en part– es nega a tirar la tovallola.
 Després de les paraules de Sico Fons, s'inicià un debat on es parlà, entre altres coses, de temes tan actuals com la corrupció, el nacionalisme o l'anomenada Primavera Valenciana.

1 comentari: