Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

diumenge, 14 d’agost del 2022

La corba de Venus d'Eva Moreno Bosch

 La corba de Venus, recull de contes d'Eva Moreno Bosch

Una conserge d’escola que reorganitza el paradís, una viatgera que perd els prejudicis, una personatge de novel·la que es rebel·la contra el seu autor, una mare enyorada que adopta un veí, una nena que vol ser espia per trobar un pare amb asma i peus d’atleta, una dona que espera eternament entre les flors d’un terrat, una sirena en un autobús o una llegenda urbana que es reinventa.

A LA CORBA DE VENUS cada dona és un relat, una dona que potser viu al teu carrer, que pren decisions, que es perd o que avança amb determinació per les corbes de la contrarietat, la solitud o la venjança. Des de la ironia fins a l’intimisme més poètic, els relats descriuen situacions fantàstiques dins d’escenes d’allò més quotidianes.



Eva Moreno Bosch (Barcelona 1966). Es declara polifacètica vocacional. Educadora infantil i Màster en Gestió cultural, entre d’altres disciplines. Ha exercit com a bibliotecària escolar, dinamització sociocultural i gestió cultural.

Poeta, dramaturga, actriu i narradora. Entre els seus guardons literaris hi ha el Mestratge en Gai Saber als Jocs Florals de Barcelona-Sants 2019, Premi Ploma de Ferro 2021, Premi Guillem de Belibasta 2020, Mestra en Gai Saber dels Jocs Florals de Lliçà de Vall 2011, Narrativa breu Artesa de Segre 2019, diverses edicions del Premi Joana Raspall de relats breus per a dones i del Concurs de relats Ricard Pujolràs. Part dels seus relats estan recollits en diferents antologies.

En l’àmbit dramatúrgic ha finalitzat l’itinerari de l’Obrador de la Beckett, on estrena la lectura “Els nens de Plutó”, guanyadora del Premi Llorenç Moyà 2020. Ha escrit diverses peces breus teatrals, algunes premiades i estrenades en festivals de microteatre, i l’obra “Absències”, guanyadora del Premi Saó de Ponent 2017.

Part del seu univers poètic està recollit al seu blog versalcove.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada