Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Voliac Poesia (poesia), Brot (dibuix)

diumenge, 17 de maig de 2020

La Txell i els ulls d'ambre, novel·la per a Joves


El 3 de juny de 2020 arriba a les llibreries la novel·la per a joves "La Txell i els ulls d'ambre" òpera prima de la professora Íngrid Perarnau Lanza.

Des del pupitre de la seva classe, la Txell ignora les paraules de la professora i es distreu observant el paisatge que es veu rere el vidre de la finestra. Preferiria deu mil vegades més passejar pel bosc amb la seva Cendra, i s'imagina que surt a gaudir del sol i les muntanyes del voltant del seu poble. El que ella no sap, encara, és que en aquest bosc que creu conèixer tan bé, alguna cosa ha canviat...
                                                  

La protagonista s’escapa de casa i se’n va al bosc, on troba un llop però perd el coneixement i no sap segur el que ha vist. La història gira al voltant d’aquesta noia, els seus familiars i les aventures amb els amics de l’institut d’un poble de muntanya, un grup de mafiosos que comercien amb els animals i el drama d’una família on la mare va desaparèixer fa uns anys i ni el pare ni la filla saben per què. Però la sorpresa els espera al final de la història...
Íngrid Perarnau


L’autora:
Íngrid Perarnau Lanza va néixer a Manresa el 30 de Novembre de l'any 1989. Apassionada de la natura i dels animals salvatges, va estudiar Biologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha participat en voluntariats a Portugal i a Rússia dedicats a l'estudi i observació del llop i altres carnívors. Una experiència molt propera amb un d'aquests animals va incitar-la a redactar la seva primera novel•la, "La Txell i els ulls d'ambre", que ha escrit tot compaginant-ho amb diverses substitucions com a professora de secundària de biologia, professió a la qual es dedica actualment.  Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada