Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dilluns, 20 de juny del 2011

A la llibreria la 2 de Viladrich de Tortosa: rovellets i FOLC

El 18 de juny hem presentat "Des del rovellet de l'ou d'Elx" a Tortosa. és un plaer immens presnetar llibres a les llibreries, temples de la cultura i els llibres vius. La llibretera que ha seguit la nostra presentació amb molt d'interès, s'ha volgut quedar llibres en dipòsit, creu que els vendrà i ja sap a qui.

L'exposició del Rafel Castellanos, de la FOLC, parlant de l'autor ha estat magnífica. També ens acompanyava la presidenta de la FOLC, l'Elisenda Romeu.

Els de la llibreria han gravat la presentació i sembla que la penjaran al seu web per tant ja la podrem veure.

Entre el públic hi havia el professor  Joan Mascarell, a qui l'autor dedica l'escrit sobre Tortosa;  ha parlat de l'extraordinària sensibilitat, reflexió, erudició fins al detall del Joan-Carles i del fet que el que fa és assaig literari, vaja el que dic jo al pròleg.

La seva frase és que l'autor pinta molt bé una Tortosa decadent, i que la normalitat exigiria que l'equidistància de Tortosa fos una virtut mentre que ara és el fracàs de la distància d'arreu.
Rafael Castellanos, a la dreta de la fotografia, ha parlat de la personalitat i la trajectòria de Joan-Carles martí, que fou el primer president de la FOLC, i del seu activisme lingüístic, de Països Catalans, sense pors.

A la dreta, Joan Mascarell, de Tortosa. l'editor va fer una llarga exposició de la majoria dels temes que tracta l'autor al llibre, i acabà llegint la part del pròleg on expressa el seu desig que Joan-Carles Martí ingressi ben aviat a la nostra acadèmia: l'Institut d'Estudis Catalans.
A la llibreria la 2 de Viladrich, de Tortosa, amb els llibres de Voliana Edicions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada