Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

diumenge, 21 d’agost del 2011

Presentació a Prada de Conflent del llibres de Voliana Edicions

Els dies 17 i 18 d'agost d'enguany s'han presentat en el Fòrum Obert de  la Universitat Catalana d'Estiu els llibres de Voliana edicions.

El dia 17 vam presentar "Des del rovellet de l'ou d'Elx" de Joan-Carles Martí, en un dels cartells anunciandors hi podíem llegir: El Nosaltres els valencians del segle XXI. Com sempre passa a la UCE es multipliquen els actes i durant aqeusta hora la gent estava dispersa en diversos actes o descansant d'acte. Tanmateix la gent ens va acollir amb simpatia en el tendal de la Universitat.
Aquí veieu el cartell oficial que anunciava l'acte.


El dia 18 vam presentar el llibre "Independència o mort... de la llengua". La Núria Cot, professora i autora de llibres didàctics (treballa a l'Institut de Sant Vicenç de Montalt), va fer un elogi de la tasca de l'autor durant els darrers 35 anys de militància independentista i per la llengua i la cultura, i va anar parlant de tots aquells aspectes i conceptes sociolingüístics del llibre que li havien semblat especialment interessants.
L'autor portava un guió preparat, però a la pràctica la presentació es va anar convertint en un diàleg múltiple entre la presentadora Núria Cot, Jordi Solé Camardons i el nombrós públic que va assitir a l'acte.
Podeu veure el video dels primers 13 minuts d'aquest acte al youtube.

La UCE de Prada, és un indret únic on coincidim gent de tots els Països Catalans, en concret en aquesta presentació hi havia gent del Maresme, Barcelona, Santa Bàrbara, Arbúcies, altres llocs del Principat i molta gent de les Illes Balears. Molts dels quals van intervenir per expressar les seves inquietuds en relació al tema de la situació sociolingüística, el futur i la necessitat d'independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada