Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Voliac. Retorn al sol (ciència-ficció), Memòria, Voliac Poesia (poesia)

divendres, 30 de setembre de 2011

Presentacions de Voliana Edicions Setembre/Novembre

Les presentacions dels llibres de Voliana Edicions entre setembre i novembre, de moment, són les següents:

2 setembre Fira i festa del llibre de les Homilies d'Organyà. Carpa principal 13 h. Presentació "Independència o mort... de la llengua.
11 de setembre a la Mostra d'Entitats, Carpa 2, Arc del Triomf, Barcelona, a les 16h: "Independència o mort... de la llengua catalana", parlarà l'autor.
15 de setembre: entrevista a Ràdio Argentona sobre Voliana Edicions i “Independència o mort de la llengua”. 17h.
22 de setembre: a la llibreria 22 de Girona. Presentació de "Des del rovellet de l'ou d'Elx". Parlaran: Montserat Pumarola, Joan Lluís-Lluís, Núria Martí i J.Solé i Camardons, a les 7 del vespre.
26 de setembre: Al local de Barcelona de l'Associació de Practicants de la Psicoestètica. Presentacíó de "Poliglotisme passiu i altres escrits". Presentarà Nati Espinalt. Parlarà l'editor.

1 d’octubre: Passejada i presentació del llibre “Independència o mort... de la llengua” amb la Núria Pujolàs i el Sintu. L’autor llegirà fragments del seu llibre. Punt de sortida: Plaça Sant Muç de Cànoves. 11h.

3 d'octubre: Al Saló de Pedra d'Argentona. Presentació d'"Independència o mort... de la llengua". Parlaran: Xavier Peguera, Patrícia Gabancho i l'autor. A les 7.30.
6 Octubre: presentació “Des del rovellet de l’ou d’Elx” a càrrec d’Antoni Mas i Miralles de la Universitat d’Alacant al Baluard del Castell de Santa Pola. A les 20h.
15 Octubre:  Correllengua. “Independència o mort de la llengua”. Universitat de Cervera. 12h.
18 d'octubre: Sala Pi i Sunyer de l'Institut d'Estudis Catalans. Presentació de "Des del rovellet de l'ou d'Elx", parlaran Joan-Carles Martí, els membres de l'IEC Vicent Pitarch i Isidor Marí, i l'editor J.Solé i Camardons. A les 18.30h. Barcelona
21 d’octubre: Biblioteca de Cabrils   presentació "Independència o mort... de la llengua"
Vilassar de Mar  Presentació  "Independència o mort... de la llengua" (a confirmar)
22 d’octubre Tallers per la Llengua. Torrelavit.
26 d'octubre presentació de "Des del rovellet de l'ou d'Elx" a la Seu d'Alacant a les 20.15 h.  Sala "Emilio Varela" (3a planta)
29 d'octubre: Centre Cívic La Farinera. Presentació de "Poliglotisme passiu i altres escrits" de Delfí Dalmau, dins els actes del  35è Kataluna Kongreso de Esperanto, Parlarà un membre de KEA i l'editor.
2 de novembre: Presentació “Independència o mort de la llengua”. Granollers.
17 Novembre: Llibreria Robafaves de Mataró. Presentació d’”Independència o mort... de la llengua”. Parlaran l’autor, Mercè Feliu, Pere Mayans  A les 7.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada