Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dimarts, 4 d’octubre del 2011

Independència o mort... al Saló de Pedra d'Argentona

Sense temps de pair la passejada-presentació de Cànoves, el dilluns 3 d'octubre vam presentar "Independència o mort... de la llengua" al magnífic Saló de Pedra d'Argentona, en el marc dels actes del Correllengua.
Amb la conicidència d'estar envoltats de l'exposició "Realitat i vitalitat de la llengua catalana" de la FOLC. En podeu veure els colors vius dels 22 plafons en les fotos que reproduim aquí.
Va presentar l'acte el Xavi Peguera, organitzador principal del Correllengua a Argentona i batallador incansable per la cultura, la llengua, la independència i qualsevol altra lluita progressista i catalana. De la tribu dels activites, al qeu fa que Catalunya i els Països Catalans encara estiguem ben vius.

La presència de la Patrícia Gabancho va animar molt l'acte. Per això Jordi Solé i Camardons va començar parlant del compromís dels intel.lectuals, una de les pedres de toc del llibre. L'accident del filòsof Terricabres amb qui fa només 2 diumenges vam compartir la presència activa a la reunió de la Permanent de l'Assemblea Nacional de Catalunya. Una rara avis en el món intel.lectual català. Ell i la Patrícia Gabancho.

                               Fotos: Argencat El públic d'Argentona i fins i tot gent que no era de la població van voler assistir a l'acte i es van interessar molt pel llibre. I nosaltres que els ho agraïm.

El debat també va ser intens, ningú qüestiona la necessitat d'Independència, el mateix dia quan vam arribar a casa vam sentir explicar a Miquel Calzada que ell s'està preparant per la Independència, i en l'entrevista d'avui al Canal 33 al Jaume Cabré, ha acabat apostant per l'estat català per no parlar més de llengua. Tenim pressa!

Foto: M.Martí

1 comentari:

  1. Felicitats Jordi, un llibre molt interessant amb unes reflexions molt oportunes en el moment que estem vivint. Cal que quedi clar que la "no mort" de la llengüa catalana només depen de cadascú de nosaltres. I a canvi de les fotos només et demano que em dediquis el llibre el proper dia que ens veiem.
    Salut i independència!

    ResponElimina