Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dilluns, 20 d’agost del 2012

Vilaweb parla de Sociolingüìstica per a joves del segle XXI

VilaWeb es fa ressò de l'aparició de "Sociolingüística per a joves del segle XXI" (Voliana) i de la presentació del llibre a la UCE de Prada.

A les 5 de la vesprada del 19 d'agost vam fer la presentació de "Sociolingüística per a joves del segle XXI" amb la intenció de fer una breu exposició del per què hem cregut necessari fer-ne una nova edició.

Heus aquí la notícia de Vilaweb:

http://www.vilaweb.cat/noticia/4034937/20120819/sole-camardons-publica-versio-actualitzada-sociolinguistica-joves.pdf

Davant de l'interès dels estudiants de la UCE hem acabat fent un debat d'una hora sobre la situació sociolingüística catalana. L'autor ha afirmat que està cansat de veure's obligat a fer d'independentista; que voldria que el seu llibfre ja fos innecessari.
Va acabar el parlament -abans del debat amb els assistents- dient que ens hem passat trenta anys dient que calia una majoria social per proclamar la independència, i ara que ja tenim aquesta majoria, segons totes les enquestes, els nostres dirigents regionalistes continuen sense avançar.

L'autor va ser presentat per Mercè Feliu, activista política i independentista, membre de SI al Maresme, que parlà de dues de les passions de l'autor: la llengua i l'edició.
Des del públic es va atacar el govern de Bauzà, les recents declaracions de Carles Duarte; es va elogiar el mestratge de Lluís V.Aracil, el paper de les llengües després de la independència, els arguments contra el liberalisme lingüístic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada