Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Voliac. Retorn al sol (ciència-ficció), Memòria, Voliac Poesia (poesia)

dimarts, 20 de novembre de 2012

Francesc Mompó publica "El vol de l'Esparver" a Voliana Ed


Francesc Mompó i Valls va nàixer a l’Olleria (Vall d’Albaida). Estudià batxillerat a Albaida i, en acabant, es traslladà a València on es graduà en psicologia. Es llicencià en filosofia i ciències de l’educació i més endavant obtingué la titulació de professor de valencià.

Té diversos treballs tècnics i de creació publicats: articles de crítica literària; llibres d’homenatge a Vicent Andrés Estellés, Joan Brossa, Joan Valls i Jordà publicats per la Forest d’Arana o poemes publicats en diverses revistes del país com ara Tendur, Brúixola, Festa Popular Fallera, On brama la tonyina... Un recull de poemes seus han estat inclosos en l’antologia de poesia universal Arte Poética. Ha participat en diversos actes cívicoculturals arreu del país: en les tertúlies poètiques de la Forest d’Arana; en actes organitzats pel col·lectiu l’Olla; en homenatges a Fuster, Estellés, Brossa o Joan Valls i en actes organitzats per la Real Societat Econòmica d’Amics del País; Escriptors al Terrat; Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians per la difusió de la literatura catalana al País Valencià.

Ha publicat el poemari Viàtic marí, De la fusta a l’aigua i 55 maneres de mirar València; la trilogia Els ulls del llac, L’ull de Zeus i Terra de déus. Les novel·les L’Elegit, Els greixets, Amable, Uendos, Camí d’amor, Els fantasmes del Lacrima Coeli i Somiant amb Aleixa –premi de literatura eròtica la Vall d’Albaida.
El vol de l'Esparver és la primera novel·la històrica de l'autor.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada