Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dimarts, 5 de març del 2013

Viatge a l'illa dels pingüins es presentarà a Mataró i Gràcia

La novel·la Viatge a l'illa dels pingüins de Bernat Gasull i Roig es presentarà els propers dies a Mataró, Gràcia i Arenys de Mar.

14 de març: Viatge a l’illa dels pingüins . Llibreria Dòria. Mataró. 19.30h.

15 de març: "Viatge a l'illa dels pingüins" a la UEC de Gràcia. C.Encarnació 131. Barcelona 20h

 21 de març: "Viatge a l'illa dels pingüins" al Club Excursionista de Gràcia. Passatge Mulet 4,  Barcelona. 21h

31 de maig: La Plataforma per la Llengua del Maresme, organitzarà una presentació de "Viatge a l'Illa dels Pingüins"a les 7,30 a la Sala Noble del C.C. Calisay, Riera Pare Fita, 31, Arenys de Mar .


Escenaris i temps en què s’esdevé la trama

HI ha dos fils narratius paral·lels que finalment es fan coincidents. Un fil narratiu s’esdevé entre el 2004 i el 2006 i se situa a Islàndia, la Polinèsia, Barcelona i un indret indeterminat de la Catalunya de muntanya. L’altre fil narratiu s’esdevé entre els anys 1881 i 1884 als Pirineus, en general en llocs indeterminats però que es podrien relacionar especialment entre el Pallars i la Ribagorça.

Argument

El protagonista, alpinista, es veu acusat d’assassinat d’un altra muntanyenc que fa poc ha salvat en un rescat a muntanya. La clau de la seva defensa és justament en el testament de la víctima que remet a una història ocorreguda fa més de 120 anys als Pirineus. Aquest és el punt de partida de dues històries paral•leles; una situada entre els anys 2004 i 2006, mentre el protagonista fuig de l’acusació d’assassinat; i una altra situada entre els anys 1881 i 1884...
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada