Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dimecres, 21 d’agost del 2013

Voliana a la UCE de Prada 2013

Entre els dies 17 i 20 d'agost de 2013 Voliana Edicions ha participat en cinc presentacions dels seus llibres a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent.

El dia 17 Francesc Mompó va presentar la seva novel·la "El vol de l'Esparver" amb la participació de Toni Teruel i Josep Albinyana. L'autor va destacar que el seu llibre no és només una novel·la històrica, ja que és una obra psicològica, de costums, eròtica... una novel·la polièdrica.

Mompó a la parada de Prada.
 
Toni Teruel, d'Amics de la Universitat de Prada organitzadora de l'acte, va remarcar l'extraordinària riquesa del llenguatge i de
figures literàries presents en tota l'obra, la prosa mompina.
Josep Albinyana va parlar de la recuperació de la memòria històrica que representa el llibre per a la comarca de l'Olleria i per a tot el País Valencià.
 
 



El dia 18 vam presentar "La falç i la rosa" de Jaume Planas, amb la intervenció de Joan Brugués, que ens va regalar un magnífic estudi sobre el llibre, i les referències històriques, ideològiques, filosòfiques o simbòliques que hi apareixen.


Una hora més tard vam fer la presentació conjunta de dues novel·les més editades per Voliana enguany: "Viatge a l'illa dels pingüins" de Bernat Gasull i "L'Eco del temps" de Joan Maria Arenas.
En el col·loqui es va parlar molt de la presència de la física quàntica en la ciència-ficció de L'Eco del temps.

                               A la foto Joan Maria Arenas amb l'editor

Els autors de L'Agenda de la Terra 2014 ens van convidar a participar el dia 20 d'agost en la presentació de l'Agenda, atès que en l'edició d'enguany Voliana Edicions hi ha col·laborat.

Jordi Bancells va parlar dels continguts independentistes, internacionalistes, ecologistes i socials de l'Agenda que en aquesta edició dóna part del seu benefici al Cercle d'Agermanament Occitano-Català i al Centre de Recerca i Informació en Consum, els quals també aporten continguts a l'Agenda.
Solé i Camardons va remarcar que serà molt útil una agenda com aquesta és un any històric com el que ara encetem.

Finalment, el mateix dia 20, vam fer la presentació de "La Memòria de l'Esteve Albert" amb un parlament de l'editor i intervencions de Ramon Gual i Jaume Lladó, dues persones de Catalunya Nord i responsables de la UCE que van conèixer personalment Esteve Albert.

                                A la foto l'editor i Jaume Lladó

Els llibres de Voliana a la parada de la llibreria de la UCE de Prada 2013

1 comentari: