Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

divendres, 14 de febrer del 2014

Sabadell acull "Tragí de secrets" de Jordi Casanovas

El 13 de febrer es va presentar a la Llar del Llibre de Sabadell de "Tragí de Secrets", la novel·la del sabadellenc Jordi Casanovas, amb la presència de l'autor i de David Vila, en nom de Tallers per la Llengua, la CAL i Òmnium Cultural de Sabadell que va organitzar conjuntament l'acte.
Vila va aprofitar per parlar de la potència de la llengua catalana, la 88a del món (6000 llengües) en nombre de parlants, en el món editorial: més de sis mil títols nous l'any 2013, i entre les vint-i-cinc més traduïdes...


L'autor va fer una original presentació del seu llibre en què per no desvetllar els "secrets" va mostrar mapes de Barcelona i de Sabadell durant els anys en què transcorre la història, va parlar de la situació a Sabadell, a Sarrià i a Barcelona en aquella època. Una Barcelona encara tancada entre les muralles que més que defensar-la l'empresonaven. Jordi Casanovas va explicar que la seva no és una novel·la "històrica" si més no pel que fa a les intencions. Ja que encara que en una llibreria pugui estar en els prestatges de les novel·les d'aquell gènere, no va tenir la intenció d'aprofundir en la realitat històrica en majúscula sinó que volia mostrar la història de la gent del poble en un determinat context. Per tant va definir el seu llibre com una "novel·la quilòmetre Zero".

                                Una bona cua de gent que volien gaudir de la signatura de l'autor

També va mostrar el tràiler que s'ha fet per promocionar el llibre i que podem visionar en el web de l'autor o en el de Voliana Edicions. Al final de l'acte va voler fer un regal als assistents emplaçant-los a una nova trobada per després de sant Jordi quan ja hagin llegit el llibre. Ho anunciarà properament en el seu blog.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada