Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dissabte, 8 de març del 2014

Miratge d'Eva Lleonart Montagut

Ja tenim "Miratge" una novel·la d'Eva Lleonart Montagut que ens mostra un any de la vida d'en Marcel, un noi de classe benestant catalana que viatja a Calcuta per negocis.
La vida d'en Marcel experimenta un tomb i per diverses raons allarga la seva estada en un país, l'Índia pel qual no sent cap mena d'atracció pe`ro que el transformarà lenta i inevitablement.
Enamorat de les constel·lacions, la història mitològica d'Orió, Escorpí i Taure reflecteix la dels personatges que caminen de la mà a llarg de la novel·la.

L'autora
Eva Llonart Montagut (Barcelona 1971) viu a Sant Pol de Mar, és llicenciada en Ciències Químiques i treballa en el món social.
Ha realitzat el recorregut de novel·la a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Actualment exerceix com a professora de tallers d'escriptura creativa i de tallers d'aprenentatge de tècniques literàries mitjançant l'anàlisi d'obres d'autors com en Jaume Cabré o Haruki Murakami.
El seu primer llibre en solitari va ser el recull de relats titulat La vida s'escriu amb minúscula.


1 comentari:

  1. La paraula justa, el verb adequat, la sintaxis cuidada. Gràcies, Eva, per ensenyar-nos a escriure sense estridències. Amb aparent senzillesa ens apropes a realitats diferents a les nostres i a éssers que viuen al carrer en circumstàncies per a nosaltres tràgiques. Tu ens els apropes amb amor, a través del protagonista i, amb ell, també nosaltres viatgem cap al nostre interior. Haurem d'alçar la vista, mirar Orió i demanar-li que ens guiï.

    ResponElimina