Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

diumenge, 15 d’octubre del 2017

Èxit de vendes de "La llengua dibuixada" d'Enric Larreula

Després de l'èxit de vendes de L'imperi de la llengua comuna de Juan Carlos Moreno Cabrera i "Basc per a catalanoparlants" de Beatriz Fernández i Anna Pineda, el primer mes i mig al mercat de "La llengua dibuixada" d'Enric Larreula també s'està convertint en un llibre molt demanat pels llibreters d'arreu de Catalunya.

Signant a la caseta 37 de Voliana de la Setmana del Llibre en Català

Presentació a la Setmana del Llibre en Català amb Xavier Grasset


Signant a la Setmana del llibre

Durant el mes d'octubre a Rubí s'està organitzant un triple homenatge a Enric Larreula en forma de Triangle Larreula: Exposició a Claraboia Espai d'Art sobre el més d'un centenar de llibres publicats per Larreula i de les il·lustracions originals dels dibuixants Jordi Vila i Leonardo Rodriguez que han anat il·lustrant els seus llibres; exposició a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler de Rubí dels treballs que han anat fent els alumnes de Larreula i presentació de la mà de Roser Tutusaus del llibre "La llengua dibuixada" a Claraboia Espai d'Art de Rubí.




El llibre que va ser presentat a la UCE de Prada pel sociolingüista eivissenc Bernat Joan, no va poder ser presentat a la llibreria Quart Creixent de Palma per malaltia de l'autor però sí a l'Ateneu Terrassenc, de la mà del propi autor.


Properament es presentarà el 22 d'octubre a la Fira del llibre de Cervera i el 14 de novembre a la Llar del Llibre de Sabadell, de la mà de l'escriptor i autor de Voliana David Vila que escriu en el pròleg: "L'Enric ens dibuixa la llengua i ens en dibuixa els parlants, amb complexos, febleses i pors. Els ingredients imprescindibles per a la baixa autoestima. Però també ens fa una picada d'ullet. Això depèn de nosaltres, ens diu amb aquella mirada múrria plena de saviesa... I necessitem desfer-nos d'aquella estaca que ens manté fermats a la submissió lingüística, aprenent a fer servir el català en qualsevol situació i amb plena comoditat. La llengua dibuixada és una invitació a la normalitat. Acceptem-la".
Amb Eliana Freitas, autora d'Ajudeu-me. El crit d'una llengua que vol seguir viva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada