Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

diumenge, 5 de maig del 2024

Concèntriques

 

Concèntriques és un recull de poemes de Mercè Pardo Pastor que expressa el món que es desplega entre la vivència de la gestació d’un fill, el part i el postpart. Amb un llenguatge transparent i senzill es presenta un jo poètic que desintegra les expectatives i les idees preconcebudes sobre la maternitat en aquest primer moment.

Les fotografies de l’artista Mar Serinyà Gou acompanyen els versos amb la radicalitat del blanc i el negre com els extrems de la paleta d’emocions que transiten els poemes.


L’autora

Mercè Pardo Pastor (Barcelona 1986) va cursar estudis d’Humanitats i el màster d’Estudis comparatius: art, literatura i pensament a la Universitat Pompeu Fabra. La filosofia, la música i la literatura són els tres eixos principals de la seva trajectòria.

Va estudiar al Conservatori Municipal del Bruc on es va graduar en cant líric. Com a mezzosoprano, va completar els seus estudis al Conservatori del Liceu fent cursos de perfeccionament amb l’Oriol Rosés, al Col·legi del Teatre d’interpretació amb en Jordi Godall i cursos extensius de la tècnica cos-art amb la Carme Ciuró. Al costat de la pianista Myriam López ha impulsat el seu projecte artístico-musical, Quars Duo.

En l’àmbit de la literatura, amb disset anys, va ser la guanyadora dels Jocs Florals de Barcelona amb el conte titulat Història d’un desamor. Ha participat en el recull Passió pel conte (Voliana 2018) i el 2019 va publicar el seu primer llibre titulat Pell també a Voliana Edicions.

Des de 2008 fins a l’actualitat, exerceix com a professora de Filosofia i Història de la música a l’Escola Súnion de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Distribució de Voliana Edicions al País Valencià: Sendra Marco

Distribuïdora GEA i >La Tierra: Alacant