Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

divendres, 23 de març del 2012

Ja tenim "Muntanyes russes" de Rosa Roca Riera

Muntanyes russes és una història d’amistat, d’amor, de renúncies, de descobertes, de quotidianitat, d’inquietuds, de situacions límit. Una història on les vides dels protagonistes, enfrontades a situacions adverses, s’entrellacen. Tres amics que es veuen obligats a abandonar el seu país per anar a viure en un altre de ben diferent: la Fàtima, que va deixar les terres del sud per instal·lar-se amb els seus pares a Catalunya; en Dimitri, que deixà Rússia per venir-hi amb la seva enigmàtica família i la Núria que ha de marxar a viure a París sobtadament, deixant enrere els companys de l’institut.
La Fàtima i la Núria parlen per correu electrònic, tan sovint com poden i sense embuts, del que els preocupa. S’han promès solemnement que, quan es posin a escriure, sempre ho faran de raig, tal com els vagi venint la inspiració, sense rectificar ni esmenar els escrits abans d’enviar els correus...




Rosa Roca i Riera (Mataró 1956) és mestra i llicenciada en Filologia Catalana. Ha estat professora d’Educació Primària, Secundària i Batxillerat en diversos centres educatius, tant a la seva ciutat natal com a Bellaterra (Escola Ramon Fuster, Fundació Collserola) i a l’Escola de Formació de Mestres Blanquerna, a Barcelona. Actualment dóna classes de llengua a Secundària a la Fundació Cor de Maria de Mataró. Muntanyes russes és la seva primera novel.la destinada sobretot al públic juvenil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada