Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dimecres, 20 de juny del 2012

Voliana amb els Països Catalans

Ara que les garrotades dels lacais regionals del poder imperial espanyol ens cauen a tots els racons de la nació catalana, volem recordar que els amics que coneixen Voliana Edicions saben ben bé que el primer punt del nostre amor per la llengua i la cultura passa per la unitat dels Països Catalans, de Fraga a Maó i de Salzes a Guardamar.


Per això, del primer autor de Voliana  Delfí Dalmau, de Figueres, vam passar a un autor com Joan-Carles Martí que viu a Elx i treballa a Guardamar, guardant la frontera; per això mateix vam editar "Els voltors" d'un autor de Mallorca com Miquel Adrover o "Genocidi (in)visible" amb un mapa ben clar a la coberta.

I per això hem reivindicat els Països Catalans a "Independència o mort... de la llengua" i ara mateix tornem a posar el mapa dels Països Catalans en el llibre "Sociolingüística per a joves del segle XXI" que apareixerà d'aquí uns dies.


Els Països Catalans són el cos sencer -sense fronteres interiors- de la nostra llengua, de la nostra cultura, de la nostra ànima col·lectiva. Els Països Catalans són el nostre espai, la nostra geografia de la festa, del lleure, de la intel·ligència, del treball, de l'amor, de la llibertat, de la consciència i la raó. L'espai on podem fer possible la bellesa, la bondat i la veritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada