Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dijous, 30 d’agost del 2012

Ja tenim la TERRA PROMESA, Oleguer Homs

Ja tenim Terra Promesa la novel·la de ciència-ficció que enceta el nou apartat de la col·lecció Voliac "Retorn al sol" en homenatge al gran llibre de JMa Francès, Retorn al sol (1936) un autèntic clàssic de la ciència-ficció catalana.

Oleguer Homs,  (Torelló, 1988), l'autor de Terra Promesa ha realitzat estudis postuniversitaris de Màster en Direcció Cinematogràfica a l’Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Vic (2006-2010). Ha treballat a l’equip de direcció del film El Desconcert (Mar Coll) i ha escrit i dirigit dos curtmetratges propis: Aniversari (ESCAC) i Samuel Colt (ESCAC). Ha fet pràctiques de realització als espais divulgatius Espai Terra i Telenotícies cap de setmana i també a les sèries de ficció El Cor de la Ciutat i La Riera.
Terra Promesa és la seva primera novel·la. Oleguer Homs ha dirigit el tràiler de la novel·la.



Any 3012. Mil anys després de la fi del món.
En Travis Frey ha estat escollit per explorar un nou planeta on s’hi pugui desenvolupar la vida humana fora d’un entorn virtual. La seva nau espacial pateix un accident i ell, amnèsic, no recorda els esdeveniments que van tenir lloc després que el triessin. El lector, doncs, descobreix paral·lelament el passat al món real del protagonista, mentre assisteix a les seves aventures a un planeta fascinant on el prendran per un déu.

1 comentari:

  1. Enhorabona, Jordi. Esteu imparables. I felicitats a l'Oleguer.

    (Per cert...hi ha un bon poeta, en Pau Gener Galin, que fa difusió dels seus llibres amb breus vídeos molt impactants.)

    Fa molt de temps que no llegeixo ciència - ficció...hauré de posar-m'hi amb Voliana Edicions. Un petó!

    ResponElimina