Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dimarts, 4 de setembre del 2012

El llibre Terra Promesa als instituts de Secundària

Voliana Edicions ha publicat la novel•la Terra Promesa, d’Oleguer Homs, una lectura molt adient per a alumnes de 3r o 4t d’ESO de l’assignatura Llengua catalana i literatura perquè té un argument apassionant i constitueix un bon model de prosa. També podria ser la lectura triada pel centre per a 1r de batxillerat.
Com que creiem tant en la idea que Terra Promesa pot ser una lectura adequada per als alumnes més grans d’educació secundària, hem preparat un complet dossier que permet assegurar-ne la comprensió i, per tant, que pot facilitar molt la feina al professorat. El dossier (que tindreu ben aviat a http://www.voliana.cat/), a més, conté quatre plans de lectura diferents (des d’un per a alumnes molt acostumats a llegir fins a un altre per a lectors que tinguin habitualment dificultats de comprensió lectora).
A Voliana Edicions també disposem d’altres materials sobre Terra Promesa que no s’ofereixen públicament: el solucionari del dossier, cinc tests de lectura i el solucionari dels tests de lectura. Si els necessiteu, us els enviarem immediatament. A canvi, només us demanem que no els feu públics (en un bloc o en una aula virtual, per exemple), perquè deixarien de tenir el caràcter de material reservat per als professors.
Tant el dossier com la resta de materials els podeu obtenir en format word, perquè els pugueu adaptar als vostres alumnes fàcilment.
Si trieu Terra Promesa com a llibre de lectura, podem facilitar que l’autor pugui venir al vostre centre gratuïtament. Sabem que per als joves lectors és molt engrescador conèixer l’autor d’una lectura que els ha apassionat! I més en aquest cas, perquè l’Oleguer Homs és molt jove i pot comentar, també, el tràiler de la novel•la (dirigit per ell mateix) a què remet el codi QR de la coberta del darrere del llibre.
L’autor ha realitzat estudis de Direcció Cinematogràfica a l’Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) i és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Vic (2006-2010). Ha treballat a l’equip de direcció del film El Desconcert (Mar Coll) i ha escrit i dirigit dos curtmetratges propis: Aniversari (ESCAC) i Samuel Colt (ESCAC). Ha fet pràctiques de realització als espais divulgatius Espai Terra i Telenotícies cap de setmana i també a les sèries de ficció El cor de la ciutat i La Riera, experiència professional que també pot interessar els alumnes del vostre centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada