Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dilluns, 21 de gener del 2013

Presentació d’El vol de l’Esparver a l’Olleria


L’espectacular casa Santonja  (antic palau dels Marau) acollí el dissabte 19 de gener de 2013 la primera presentació de la novel·la El vol de l’Esparver. Un centenar de persones acudiren al casalot on té lloc una part significativa de la novel·la: les tertúlies a cal comandant honrosament ferit en la guerra.

L’acte es desenvolupà seguint la filosofia de la tertúlia de l’obra. En aquest cas, l’autor, Francesc Mompó, junt a Josep Albinyana, Àngel Cano i Jovi Vidal formaven el nucli de la conversa per parlar de la gènesi i d’alguns altres aspectes de la novel·la. El públic, molt participatiu, intervenia activament en la xarrada.




L’acte l’obria la veu de la rapsoda Sterxu Villanueva que ens havia enviat un fragment declamat de l’obra, i el tancava l’autor amb la signatura de llibres. Un poc abans, i per fer més versemblant una part de la recreació de l’obra, es convidà als assistents a paladejar xocolata calenta i coca en llanda, com fan els personatges de la novel·la.
 

Com a addenda de l’acte, Jovi Vidal féu una visita guiada per les estances del palau on hi ha una sala temple atapeïda de frescos al·legòrics a la massoneria.
Divendres 25 es presentarà El vol de l'Esparver a Montserrat de València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada