Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dijous, 4 d’abril del 2013

Volianes d'abril

Les volianes volaran alt aquesta primavera d'estiu. Aquestes seran les presentacions dels llibres i els autors de Voliana Edicions durant el mes d'abril de 2013:

·         11 d'abril:  a les 19h presentem El vol de l'Esparver de Francesc Mompó a OCCC de València, Llibreria 3i4; parlaran Ferran Suay, Toni Contelles i Beatriu Palmero.

 

·         12 d’abril:  Presentem Genocidi (in)visible al Casal Cultural Jaume I de Pedreguer,  carrer València, 12,  20h.
 

·         17 d’abril:  Presentació de la novel·la Muntanyes russes  de Rosa Roca Riera a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró. 19h.
 
 
 
·         18 d'abril: A les 19,30 h, Viatge a l'illa dels pingüins De Bernat Gasull a l'Orfeó Gracienc, carrer d'Astúries 8, de Barcelona.
 

·         19 d’abril: La falç i la rosa de Jaume Planas, el divendres a les 20 h a la Biblioteca Dos Rius de Torelló a càrrec del lingüista Jordi Dorca i Dorca, en col·laboració amb Llibreria Xicoi
 
 

·         20 d’abril: La Memòria de l’Esteve Albert a l’ajuntament de Dosrius. Parlaran: Josep Puig i Pla i J.Sole i Camardons.
 
 

·         23 d’abril: Signatures de l’Oleguer Homs, Bernat Gasull i Jaume Planas a:

10.30 Rambla, Club Excursionista de Gràcia: Bernat Gasull, Viatge a l’illa dels pingüins

12h a la Rambla, Gent de la Terra (davant del Liceu): Bernat Gasull, Viatge a l’illa dels pingüins
i
          La Memòria de l’Esteve Albert, signarà l’editor.

12h a la Rambla, Gent de la Terra: Oleguer Homs, Terra Promesa

13.30h a la llibreria Horitzons de Barcelona: Bernat Gasull, Viatge a l'illa dels pingüins.

18.30 a la Rambla / C. Canuda: Jaume Planas, La rosa i l’espasa.

·         24 d’abril: La Memòria de l’Esteve Albert. Biblioteca Antoni Comas. Mataró 19.30h: Josep Puig i Pla, curador,  Joan Giménez Blasco, historiador, Jordi Solé i Camardons, editor.
 
Durant el mes de maig continuem amb les presentarem al Maresme, amb un nou llibre:
10 Mirades 10 d'autobiografies de diversos autors...

·         10 de maig: Viatge a l’illa dels pingüins a Taradell. 21.30 del vespre a la Biblioteca de Taradell, ctra de Balenyà 101.

·         16 de maig: Viatge a l’illa dels pingüins, 19,30 h, a la Biblioteca Ernest Lluch, carrer Santa Eulàlia, 66-80 de Vilassar de Mar.

·         31 de maig: Viatge a l’illa dels pingüins, 19,30 h, a l'Ateneu Arenyenc, Anselm Clavé, 20-22, 08350 Arenys de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada