Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dissabte, 25 de maig del 2013

10 Mirades 10 es presenta


10 mirades 10 (Voliana Edicions, 2013) és un llibre amb deu històries que no deixen indiferent a ningú. Són deu relats de deu infàncies molt diverses entre si.

 

Tot comença quan deu estudiants d’escriptura creativa conviuen i comparteixen experiències durant deu dies al Pallars Sobirà, a Esterri d'Àneu.

 


Allà, cadascú aporta la seva autobiografia de la infància, d’una manera íntima, però especialment sincera i personal. L’objectiu és comú, però el ventall d’edats, que va des dels divuit fins els seixanta-cinc anys, obre una visió totalment diferent de la vida. Mirat des d’aquella infantesa diversa, amb cultures i maneres de viure totalment diferents, costa de comprendre com la vida els pot haver unit per caminar seguint un objectiu comú: la passió per l’escriptura.

 

Malgrat que tothom és català, alguns relats són escrits en castellà per no trair l’experiència de la infantesa viscuda en aquesta llengua.

 

Aquest grup, guiat per l’escriptora Raquel Picolo i compartit per l’editor de Voliana Edicions, va començar a sembrar la llavor d’aquest llibre deu mesos abans de la seva publicació. La germinació conclou amb un llibre amè i distès perquè el lector passi una bona estona llegint històries nascudes de la realitat de deu contextos de deu persones.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada