Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

divendres, 7 de juny del 2013

100 presentacions de Voliana

El 2 de març de 2011 vam fer la primera presentació d'un llibre de Voliana Edicions, va ser de Poliglotisme passiu, el gran llibre del pedagog Delfí Dalmau. El primer que tenim el goig d'haver editat. La vam fer a la llibreria Àgora de Palma; una llibreria que com moltes altres ja ha plegat.

Des d'aleshores la Voliana no ha deixat de volar i el 31 de maig de 2013 vam fer la presentació que fa 100. Decidir quina presentació va ser la del centenar és difícil perquè en vam fer dues el mateix dia a la mateixa hora: "Viatge a l'illa dels pingüins" i "10 Mirades 10".


El 2011 vam fer 29 presentacions, el 2012 vam fer-ne 35. I el 2013 ja en portem 36, però ja en tenim una dotzena llarga més de programades i altres en procés de preparació.

Volem agrair als autors, els llibreters, la gent de les associacions culturals i de les biblioteques del país el seu suport. Sense aquestes presentacions que ens omplen d'ànims amb el contacte amb els lectors no podríem dur endavant aquest projecte. Moltes gràcies.
Aquestes són les properes presentacions programades:

·         8 de juny: La Memòria de l’Esteve Albert.  7 de la tarda, parlaran: Josep Puig i August Bover, president d’Òmnium Garraf. Espai Cultural Pere Stampfli. Carrer d’en Bosc 9, Sitges.
 

·         11 de juny: Presentació de “Viatge a l’illa dels pingüins” de Bernat Gasull a la llibreria Horitzons de Barcelona. A les 20h. Carrer València 149.
 

·         13 de juny: presentació de “La Memòria de l’Esteve Albert”. Saló de Pedra de l’antic Ajuntament d’Argentona. 20h.
 

14 de juny: presentació de “La falç i la rosa” a la llibreria La Tralla de Vic. Parlaran Joan Brugués i l’autor. 19.30h.


 
·         2 de juliol: Presentació de “Muntanyes russes”, el llibre i la guia didàctica, de Rosa Roca Riera, a l’Escola d’Estiu del Maresme entre 10.30 i 11.30, i a les 13h Moviment Educatiu del Maresme. Les Esmandies. Rda. O'Donnell, 94  2n. Mataró.

·         3 de juliol: Presentació de “Muntanyes russes”, el llibre i la guia didàctica a l’Escola d’estiu del Col·legi de Doctors i Llicenciats  d'11.45 a 12. Escola Joan Pelegrí. Barcelona.
 

·         12 de juliol: presentació de “10 Mirades 10” a Esterri d’Àneu. A les 20h. Parlaran Raquel Picolo i les autores del llibre.
 
 

·         26 de juliol: presentació de “La Memòria de l’Esteve Albert” a la biblioteca Manuel Serra i Moret. 19.30h. Pineda de Mar.

·         16-19 d’agost: presentació dels llibres “El vol de l’Esparver”, “Viatge a l’illa dels pingüins”, “La Memòria de l’Esteve Albert” i “L’eco del temps” a la Universitat Catalana d’Estiu. Prada de Conflent.
 
 

·         agost: presentació de l’Agenda de la Terra a la UCE de Prada de Conflent.

 
·         6-15 de setembre: Participació de Voliana a la Setmana del llibre en català. Barcelona.

·         6-7 de setembre: presentació de “Viatge a l’illa dels pingüins” a la Fira i Festa del Pirineu. Organyà. Hi haurà parada amb els llibres de Voliana Edicions

·         11 d’octubre: a les 7 del vespre presentació de “Sociolingüística per a joves del segle XXI“ a la biblioteca P. Gual i Pujadas. Canet de Mar. S’hi llegirà el manifest del Correllengua.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada