Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dimecres, 3 de juliol del 2013

La nova edició de Muntanyes russes es presenta a l'Escola d'Estiu

El dia 2 de juliol es va fer una taula amb els llibres de Voliana a la 34a Escola d'Estiu del Maresme. Rosa Roca Riera hi va presentar la nova edició de la novel·la juvenil Muntanyes russes i la guia didàctica del llibre.

Reproduïm la introducció a la guia:
 
La Guia didàctica vol oferir-vos alguns suggeriments i propostes per poder treballar amb els vostres alumnes abans, durant i després de la lectura de Muntanyes russes. No pretén ser un solucionari exhaustiu perquè moltes de les preguntes que s’hi plantegen són de resposta oberta. Però sí que conté informació que creiem interessant o en alguns casos necessària i informacions complementàries que podeu compartir amb els alumnes, com vídeos o pàgines web on completar o ampliar els temes que van sorgint.
Aquesta guia ha estat experimentada en diversos centres educatius, amb alumnat de 3r i 4t d’Educació Secundària Obligatòria, cosa que ha permès contrastar-la i ajustar-la, procurant que respongui als interessos i necessitats dels alumnes d’aquests nivells acadèmics i, al mateix temps, els ajudi a ampliar els seus horitzons i millorar la seva competència lingüística.
Esperem i desitgem que us engresqueu amb aquesta proposta, tant vosaltres com els vostres alumnes, i que Muntanyes russes pugui contribuir a fomentar entre els joves el gust per la lectura.
 
El dia 3 de juliol es va fer la presentació de la nova edició de Muntanyes russes i la guia didàctica a la 40a edició de l'Escola d'Estiu del Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya.
 
Rosa Riera amb la nova edició de Muntanyes russes a les mans que podeu veure aquí mateix
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada