Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dimecres, 4 de desembre del 2013

Presentem "El Projecte Dànau" de Núria Casado Gual

El llibre El projecte Dànau

El Projecte Dànau és una obra de teatre de ficció especulativa que ens presenta la història d’un home jove que es desperta en un espai desconegut sense saber com hi ha arribat. Enmig del seu neguit, hi apareixeran uns peculiars companys de cel·la que desvetllaran, poc a poc, el secret del seu destí. L’enigma de Dànau ens convida a redescobrir el misteri de qui som amb l’atenció, l’apassionament i la sorpresa amb què ho farien un científic que ens estudiés; o un nen que ens somniés, o un poeta que ens escrivís.
L'autora
Núria Casado i Gual és doctora en Filologia Anglesa i professora de la Universitat de Lleida, on imparteix classes de literatura i teatre en anglès. La seva principal activitat com a actriu s’ha desenvolupat dins la companyia Nurosfera, de la qual és co-fundadora. Com a dramaturga, ha publicat MusiCat: peça sobre la història de Catalunya per a cinc músics i una actriu (2008), i Estimada Sarah (Premi Les Talúries al millor text teatral 2010).
 
L'estrena de l'obra
El 14 de desembre de 2013 a Lleida la companyia Nurosfera farà l'estrena de "El Projecte Dànau" al teatre de l'Escorxador de Lleida sota la direcció d'Òscar Sánchez, a les 19h.
També hi haurà passis de l'obra el mateix dia 14 a les 21.30h i el dia 15 a les 18h i a les 20.30h



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada