Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

diumenge, 23 de març del 2014

Volianes de Març 2014

Durant el mes de Març de 2014 Voliana realitza 10 actes de presentacions dels llibres que són novetat. Aquí en fem un breu comentari amb imatges.
El 6 de març a l'Ateneu Terrassenc de Terrassa vam presentar "22 contes a la vora de la independència"
Rosa Fité, Jordi S.Camardons i Víctor Pallàs
El 7 de març vam presentar "Tragí de secrets" de Jordi Casanovas a L'Espai Literari de Barcelona de Gràcia amb l'autor i l'editor.

El mateix dia al matí havíem fet el bateig de l'Institut Esteve Albert de Sant Vicenç de Montalt amb un poema visual amb referències a les idees, els llocs i els llibres d'Esteve Albert

El dia 14 vam presentar "Camins de poesia" d'Esteve Albert a Dòria Llibres de Mataró

A la taula: Josep Puig i Pla, Miquel Reniu i l'editor. Amb una sala plena de gom a gom, també van llegir poemes d'Esteve Albert: Neus Pinart, Rosa Roca Riera, Alícia Collbatallé, Marta Pera i Maria Varela. I des del públic Albert Pera ens va mostar les dedicatòries de llibres realitzades per Esteve Albert

El 17 de març vam presentar "La Memòria de l'Esteve Albert" i "Camins de poesia" d'Esteve Albert al local de la l'Associació de la Psicoestètica de Muñoz-Espinalt.

El 20 de març vam fer la primera presentació d'Ajudeu-me. El crit d'una llengua que vol seguir viva d'Eliana Oliveira de Freitas a La Llar del Llibre de Sabadell, amb la presència de l'autora.
Eliana Freitas al costat del plafó del llibre Ajudeu-me
David Vila, Eliana Freitar i l'editor 
El 21 de març vam presentar "Camins de poesia" d'Esteve Albert a la Seu d'Urgell en el marc del Dia Mundial de la poesia.
Isidre Domenjó, l'editor i Jordi Pasques 
El 22 de març vam fer la segona presentació d'Ajudeu-me a Canet de Mar, organitzat per la Plataforma per la llengua de la localitat.
Toni Bellatriu, Eliana Freitas i l'editor

I encara ens queda dues presentacions més per acabar aquest mes de març de volianes a l'espera d'un mes d'abril encara més intens i amb més novetats.
El 26 de març presentarem "Camins de poesia" d'Esteve Albert a la llibreria "La Impossible" de Barcelona

I el 28 de març farem la primera presentació de L'aixeta del temps de Paula Jiménez  a Corbera de Llobregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada