Col·leccions de Voliana Edicions

Entrevol (assaig), Voliac (narrativa) Retorn al sol (ciència-ficció i fantasia), Memòria, Poesia, Brot (dibuix)

dissabte, 4 de juliol del 2020

El Baix Empordà DIBUIXAT

En la col·lecció Brots de Voliana Edicions on ja haviem publicat el llibre de dibuixos Maresme dibuixat de Montse Sànchiz ara publiquem El baix Empordà dibuixat de Sarai Aleman.

Sarai Aleman Calatayud, més coneguda a les xarxes socials amb el nom artístic de El Pez Melón, va néixer a Barcelona el 1980. Ha estat sempre molt interessada en els oficis tradicionals, havent-ne desenvolupat ja uns quants al llarg de la seva vida professional.


 La podeu seguir a Instagram on molt sovint comparteix els seus dibuixos.
De moment, ha sigut jardinera, cuinera vegana, dibuixant i, recentment, acaba de començar el seu camí com a ceramista. L’atreu qualsevol activitat que impliqui modificar materials per a crear alguna cosa.

L’any 2014 va decidir que ja n’havia tingut prou de la gran ciutat i va traslladar-se a La Bisbal d’Empordà, lloc del qual està profundament enamorada i en el qual s’ha sentit sempre molt ben acollida. Allà, rodejada constantment de la bellesa dels paisatges empordanesos, ha pogut desenvolupar la seva feina com a dibuixant de manera més profunda.
Sarai Aleman Calatayud


Com a dibuixant, té una clara vocació ecologista. El seu propòsit és plasmar la biodiversitat de la natura per tal de despertar consciències sobre la importància de protegir-la.

Com a Urban sketcher la intenció és molt semblant. Vivim un moment en què la majoria de ciutats estan patint processos de gentrificació molt greus, perdent, així, allò que les fa especials, i expulsant els seus habitants de les seves cases. Dibuixar les nostres ciutats, mostrar la seva bellesa, pot ser una manera de valorar-les i defensar-les millor.
La Bisbal d'Empordà

 En el llibre trobareu dibuixos de:

LA BISBAL D’EMPORDÀ, CORÇÀ, LA PERA, RUPIÀ, VERGES, TORROELLA DE MONTGRÍ, L’ESCALA, ULLASTRET, PERATALLADA, PALAU SATOR, PALS, BEGUR, PALAFRUGELL, CALELLA DE PALAFRUGELL, TAMARIU, PALAMÓS, PLATJA D’ARO, FONTETA, CRUÏLLES



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada